96 dagar: Ynklig

>> onsdag 27 januari 2010

Morgonvikt: 101.3kg

Jag är en sådan där som piper och gnäller när det gör lite ont. När jag bara får lite träningsvärk dagen efter ett hårt pass, och den riktiga träningsvärken kommer dag två, då blir jag ynklig. För träningsvärk som kommer dag två känns, och det ordentligt. Det slår aldrig fel. Både ryggträning och löppass har fått stå tillbaka nu på grund av ömma quads.

Hur som helst, idag blev det i stället axlar och tanken var att det även skulle blivit armar i superset för att få upp tempot i träningen. Men på gymmet tränar även mr Bodypress och som är en väldigt trevlig kille och idag blev det intressanta diskussioner om proteintiming och stelhet/orörlighet. Farligt mycket man har gemensamt med vissa personer.

Resten av dagen gick i komans tecken. Kändes som om jag aldrig kom upp i energi, utan låg back hela tiden. Detta trots att jag t.o.m. gick på frugans hemlagade potatismos. Mer vätska gäller framöver.

Träning

Axlar
Maskinpressar
Hantellyft åt sidan
Rotartorcuff

Kost
Preworkout
BCAA morning mix
Rage ltd
Workout
BCAA morning mix
Postworkout
40g protein
Måltid
Hemlagat potatismos
4 st biffar
1 st kokt korv
Snack
30 g jordnötssmör
Måltid
Kycklingwrap
330 g kycklingfilé
30 g ost 10%
40 g tomat
40 g gurka
42 g Tortilla bröd
2 msk Tacosås

Totalt
2047 kcal
211 g protein (42 E%)
91 g fett (39 E%)
93 g kolhydrater (19 E%)

Idag blev fettet lagom urballat efter potatismoset. Det smakar farligt gott men hela dagsdosen fett i en nafs gör det väldigt klurigt att planera resten av måltiderna. Jordnötssmöret och en kokt korv var kanske inte särskilt smart med de förutsättningarna heller. Men energin ligger bra till :D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Kategorier

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Tilbaka längst UPP