Måltid: Lax i kokosmjölk med ris
>> torsdag 28 januari 2010
3 portioner
1.5 dl ris
500 g lax
400 g lätt kokosmjölk
225 g Haricots verts
1/2 st lök
1 tsk Sambal Oelek
salt
vitpeppar
potatismjöl
Koka riset enligt anvisning. Hetta upp en panna riktigt varmt och tillsätt alla ingredienser samtidigt. Låt fisken koka 6-7 minuter och smaka av med salt och peppar. För tjockare konsistens, rör ner lite potatismjöl.
Per portion
598 kcal
36 g protein
32 g fett
41 g kolhydrater
1.5 dl ris
500 g lax
400 g lätt kokosmjölk
225 g Haricots verts
1/2 st lök
1 tsk Sambal Oelek
salt
vitpeppar
potatismjöl
Koka riset enligt anvisning. Hetta upp en panna riktigt varmt och tillsätt alla ingredienser samtidigt. Låt fisken koka 6-7 minuter och smaka av med salt och peppar. För tjockare konsistens, rör ner lite potatismjöl.
Per portion
598 kcal
36 g protein
32 g fett
41 g kolhydrater
0 kommentarer:
Skicka en kommentar