Måltid: Teriyakikyckling med ris

>> tisdag 26 januari 2010

Hårfin skillnad på denna och tidigare rätt med råris.



4 portioner

600 g kycklingfilé
350 g wokgrönsaker
1 dl teriyakisås
300 g iMat lätt
1 msk rapsolja
1 st vitlöksklyfta
2 dl ris
1 tsk Sambal Oelek


Koka riset enligt anvisning. Skär upp kycklingfilén i tunnare stavar. Woka grönsakerna i lite olja på hög temperatur. Ta ur grönsakerna och stek kycklingen i lite olja på hög temperatur. Häll på teriyakisåsen, iMat, sambal oelek och pressa ner en vitlöksklyfta. Lägg i grönsakerna och låt koka ytterliggare några minuter. Red av med lite potatismjöl om tjockare konsistens önskas.

Per portion
496 kcal
41 g protein
12 g fett
55 g kolhydrater

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Kategorier

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Tilbaka längst UPP